Kultegning i process

Betingelser

Indhold

Art2u Handelsbetingelser


Salgsbetingelser Gældende For Art2u v/Brian Kristensen

Der er ikke indgået en bindende købeaftale med Art2u, før du har modtaget en ordrebekræftelse fra Art2u.

Der tages forbehold for prisfejl mv. som følge af valutaændringer, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid på grund af travlhed.

Persondataoplysninger

Læs mere om vores persondatapolitik under personoplysningsafsnittet som du finder Her.

Reklamationsret

Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du kan få varen repareret, hvis fejl er vores. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.

Anvendelse Af Reklamationsret

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles Art2u inden rimelig tid efter varens modtagelse, og inden denne sendes retur.

Efter reklamtionen er indgivet skal varen der reklameres over, indsendes komplet, og i forsvarlig og beskyttende indpakning.

Art2u kan ikke gøres ansvarlig for tabte skader der er sket under forsendelse fra kunde til Art2u.

Varer der modtages uden forsvarlig emballage, vil blive vurderet af Art2u og eventuelt returneret til kunde uden erstatning hvis skader kan være opstået på grund af dårlig emballage.

30 Dages Fuld Returret

Hvis ikke andet er angivet, har du som standard 30 dages fuld returret, hvilket betyder at du kan få rettet eventuelle fejl eller mangler, eller vælge at annullere dit køb og derefter få varens pris retur fratrukket eventuelle omkostninger forbundet med med afhentning / levering.

Hvis du ønsker, at benytte dig af fortrydelsesretten skal du kontakte os på telefon: 71 993 669 hvor vi kan aftale om det er muligt at erstatte din vare, hvis ikke aftales returnering af varen og tilbagebetaling.

Ved brug af retur-ret eller reklamationsretten skal køber selv stå for forsendelsen af produktet, herunder forsendelsesomkostningerne.

Forsvarlig Returnering

Alle produkter, der returneres til Art2u skal være forsvarligt indpakket.

Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at dine rettigheder bortfalder.

Art2u anbefaler, at varen returneres via Post Danmark eller GLS, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Art2u. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Du kan bestille en retur pakkelabel på denne adresse: retur.pakkelabels.dk/art2u

Alle produkter, der modtages fra Art2u indpakket i beskyttende materiale, skal ifald de returneres være indpakket i tilsvarende beskyttende materiale. Sker dette ikke, kan varen tage skade, hvilket kan resultere i bortfald af dine rettigheder.

Er Du I Tvivl

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler vi, at du retter henvendelse til [email protected] eller på telefon 71 993 669

Returnering Som Følge Af Forkert Fakturering Og Forsendelsesoplysninger

Hvis vi modtager forkert fakturering eller forsendelse information, hvilket betyder, at leveringen bliver sendt tilbage til os, forbeholder vi os ret til at opkræve kunden 500;- for tilbagesendelse håndtering og omkostninger.

Særlige Bestemmelser For Erhvervsdrivende

Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation:

Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende.
Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode.
Art2u forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er er modtaget. Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen.

Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 1% pr. påbegyndt måned.
Ved brug af reklamationsretten skal køber selv stå for forsendelsen af produktet, herunder forsendelsesomkostningerne.

Tilbagesendelse Af Varer, Som Ikke Indeholder Fejl

Ved kundens returnering af defekte eller forkerte varer til Art2u, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv omkostninger. Art2u forbeholder sig retten til at opkræve dette gebyr og forsendelsesomkostninger pr. efterkrav, såfremt der ikke foreligger en aftale.

Omkostninger er DKK 250,00 pr. halve time inkl. moms. Gebyret beregnes på baggrund af tid forbrugt i forbindelse med håndtering og vurdering af varer som ikke er berrettiget til refundering eller reparation.

Medsendes der andet som ikke er aftalt under reklamationen, kan Art2u ikke gøres ansvarlig for eventuel bortkomst af disse effekter.

Varer bør returneres med en fakturakopi hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet.

Varer der ikke indgår under reklamationsretten og som modtages uden forsvarlig emballage, vil blive om-emballeret og der vil blive et opkrævet et beløb svarende til vores udgifter til nødvendig og forsvarlig emballage.

Særligt Om Butikssalg Og Afhentning

Butikssalg: Køb som er foretaget i vores atelier i Tørring.
Ved butikssalg er der ingen kontant retur-ret, da man har lejlighed til, at undersøge varen inden overdragelsen/risikoovergangen sker.

Betaling

De mulige betalingsmåder er:

  • Dankort
  • eDankort
  • VISA Dankort
  • VISA/VISA Electron
  • Mastercard
  • Mobilepay
  • Delbetaling (ViaBill)

Priser Og Illustrerende Billeder På Hjemmesiden

Alt nyt kunst sælges inkl. dansk kunstmoms 5%. Alle andre priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner, hvor intet andet nævnes.

Bemærk at der tages forbehold for at billeder som vises af varer på hjemmesiden kan afvige fra varens egentlige udseende, derfor leveres alt billedkunst med 30 dages fuld returret. Varens egentlige udseende kan derfor godt afvige fra den illustration der vises på hjemmesiden, som oftest er billedkunst kønnere når det ses i virkeligheden.

Salg Generelt

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris.

Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE hverken ved prisfald eller stigning.

Ordrebekræftelse

Art2u opbevarer ikke selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt pr. mail til kunden.
Ved valg af fragt, vil du kunne modtage avisering på e-mail eller sms direkte fra fragtfører.

Afbestillinger

Ønsker du, at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske ved at sende en mail til [email protected] eller at ringe på telefon 71 993 669 for personlig betjening. Din ordre er ikke afbestilt før du modtager en bekræftelse på mail.

Spørgsmål

Hvis du ikke finder svar på det du søgte, så hold dig ikke tilbage fra at kontakte mig, jeg vil hellere end gerne at du skal føle dig tryk ved at handle med mig, og jeg vil gøre alt for at det bliver en god oplevelse for dig.